0709 - 822 607   –   Ring oss för personlig rådgivning

Hej chefen! Snart är det dags för julklappar.. 🎄

Nu när det är mindre än tre månader till jul är det hög tid att börja tänka på vad dina medarbetare ska få i julklapp.

Julklapp 2022

Vill du gå från detta..

❌ Att utan framgång försöka hitta något som passar alla?

❌ Att beställa hem julklappar som tar upp mycket plats eller kan gå sönder?

❌ Att få känslan av att dina medarbetare inte blir särskilt glada för den julklappen du tillslut beställde (i sista minuten-panik)?

Julklappar 2022

..till detta?

✅ Du hittar EN julklapp som passar alla utan att lägga ner en massa tid på att leta.

✅ De tar knappt upp någon plats och är lätta att få hem. Inget onödigt emballage och dyr frakt.

✅ Medarbetarna är glada och känner att de har fått en lyxig och härlig julklapp där de själva får välja EXAKT vad de vill ha!

Tack chefen!

Vi på ACTIVEXPO rekommenderar
den bästa julklappen 2022 – gåvokortet.

Om årets julklapp från dig är ett av våra gåvokort får varje anställd välja mellan ett stort antal fina saker inom flertalet olika kategorier.

Julklappar 2022

Några av fördelarna:

🎁 Enkelt att beställa.

🎁 Enkelt att dela ut.

🎁 Mycket nöjda medarbetare!

Har du tid och råd att missa detta?

Skippa allt var lotter, biobiljetter och ljuslyktor heter och satsa istället på en julklapp som dina anställda faktiskt vill ha! Du behöver inte lägga mer tid på att leta julklappar nu.

De här två gåvokorten är våra mest populära:

Vårt populäraste gåvokort med ett mycket stort utbud av flera olika varumärken och produkter. Som mottagare väljer du bland flera hundra olika gåvor i över 15 olika kategorier. Välj vilken framsida ni vill ha på kortet, om ni vill ha en egen hälsning i gåvokortet och kanske en egen landningssida för mottagaren av gåvokortet när de loggar in. Vi fixar det plus ser till att mottagaren av kortet blir mer än nöjd med sin gåva.

Ett gåvokort fyllt med härliga produkter. Välj mellan 220 välvalda produkter där du kan välja 2 produkter. Här har du möjligheten att skapa ett kit som passar just dig. Varje produkt har ett värde mellan 360-449:- För att höja julkänslan kommer kortet med ett snyggt exklusivt band. Gåvokortet innehåller över 220 utvalda produkter inom flertalet kategorier för att kunden skall mottaga de perfekta julklapparna.

Om du behöver personlig hjälp, kontakta Åsa Strandberg antingen via email (order@activeexpo.se) eller telefon (0709 – 822 607).

Låt det bli en riktigt god jul, för dig och dina anställda.